ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΩΣ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ 05.02 – 10.02.2022

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΩΣ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ

05.02 – 10.02.2022

Τόπος Διεξαγωγής: Κέντρο Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Δ.Π.Θ., Κομοτηνή

Το Κέντρο Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Δ.Π.Θ. και η Ανώτατη Σχολή Μετάφρασης του Κρατικού Πανεπιστημίου τη Μόσχας (Λομονόσοφ) σας προσκαλούν να δηλώσετε συμμετοχή στα πρακτικά μαθήματα ρωσικής γλώσσας προκειμένου να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στη ρωσική γλώσσα και να έρθετε σε επαφή με τον ρωσικό πολιτισμό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 

  • · Μαθήματα ρωσικής γλώσσας σε ολιγομελή τμήματα
  • · Δημιουργικές δραστηριότητες και Κουίζ
  • · Διαγωνισμούς γνώσεων ρωσικής γλώσσας

Οι διδάσκοντες του προγράμματος θα είναι ειδικά καταρτισμένοι καθηγητές από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας οι οποίοι εξειδικεύονται στη διδασκαλία της ρωσικής γλώσσας ως ξένης.

Με το πέρας των μαθημάτων αναμφίβολα θα διακρίνετε μεγάλη βελτίωση ως προς τη χρήση της ρωσικής γλώσσας και θα έχετε αποκτήσει μια πιο στενή επαφή με τον ρωσικό πολιτισμό.

 

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν ειδικά πιστοποιητικά που θα αναφέρουν στα ρωσικά και στα αγγλικά τη θεματολογία και τις ώρες συμμετοχής του προγράμματος που παρακολούθησαν.

 

Κόστος συμμετοχής – 40 ευρώ.

Η τιμή δεν αναφέρεται στο κόστος των μαθημάτων. Τα μαθήματα είναι ΔΩΡΕΑΝ και προσφέρονται από το Κέντρο Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Δ.Π.Θ. και από την Ανώτατη Σχολή Μετάφρασης του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας (Λομονόσοφ). Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνονται διάφορα απαραίτητα έξοδα για την διεξαγωγή του προγράμματος όπως, ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός που θα δοθεί στους σπουδαστές προκειμένου να διευκολυνθεί η διδασκαλία, διάφορα μέσα διδασκαλίας καλλιτεχνικού είδους, έγγραφα που θα πιστοποιούν τη συμμετοχή κλπ.

Αφού ολοκληρώσετε την αίτηση σας, παρακαλούμε όπως τη στείλετε στο email του Κέντρου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Σχετικά με την πορεία της αίτησης θα ενημερωθείτε άμεσα.

 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΩΣ 28.01.2022

κατεβάστε την αίτηση πατώντας εδώ: ΑΙΤΗΣΗ

 

 

Περισσότερες πληροφορίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Τηλ:6946349014

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ!

 

 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας:

Ιωάννης Σαρίδης 

Συνεργάτης του Κέντρου Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Δ.Π.Θ.

Επικοινωνία

Π. Τσαλδάρη 1, κτίριο Β’

Ελλάδα, Κομοτηνή

  • dummy+30 25310 39378

  • dummy info@ruscentrekomotini.gr

 

Newsletter

Γράψτε το email σας για να σας αποστέλλουμε περισσότερες πληροφορίες

Search