Διάλεξη της δ/ντριας του Κ.Ε.Π., διδάκτορος ιστορίας Δώρας Γιαννίτση

Αγαπητοί φίλοι,

Με ιδιαίτερη επιτυχία, με παλμό, συναίσθημα, ειλικρινές ενδιαφέρον και ουσιαστική συμμετοχή του κοινού, Ελλήνων και Φιλελλήνων απ΄όλες τις γωνιές του πλανήτη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 η διαδικτυακή διάλεξη της δ/ντριας του Κ.Ε.Π., διδάκτορος ιστορίας Δώρας Γιαννίτση με θέμα «200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το 1821. Ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των Ελλήνων μέσα από τα απομνημονεύματα των Ρώσων περιηγητών».

Η εν λόγω διάλεξη πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του Διακρατικού, Διαπανεπιστημιακού, Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ψυχοπαιδαγωγικές, διδακτικές και διαπολιτισμικές προσεγγίσεις στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες» του Τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού των Παρευξείνιων Χωρών - Τ.Γ.Φ.Π.Π.Χ. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του Τμήματος Επιστημών Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Suor Orsola Benincasa  Νάπολης και του Κέντρου Ρωσικής Γλώσσας και Ρωσικού Πολιτισμού, που έχει την έδρα του στο Τ.Γ.Φ.Π.Π.Χ. του Δ.Π.Θ.

gia-site-1.png

Διοργάνωση: Καθηγήτρια Μαρία Δημάση, Δ/ντρια του Δ.Δ.Δ.Π.Μ.Σ.,            

                        Αν. Καθηγητής Ελευθέριος Χαρατσίδης, Δ/της του Κέντρου

Χορηγός: το Δ.Δ.Δ.Π.Μ.Σ. «Ψυχοπαιδαγωγικές, διδακτικές και διαπολιτισμικές προσεγγίσεις στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες

205.png
201.png
76.png

Αυτά ήταν τα λόγια της Κας. Γιαννίτση, σχετικά με τη συνεργασία που ανέπτυξε με τους παρακάτω φορείς:

Δραττόμεθα της ευκαιρίας για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστημίου Θράκης και στο  Τμήμα Επιστημών Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Suor Orsola Benincasa  Νάπολης   για την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία και τιμητική πρόταση. Ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη στους διοργανωτές, την καθηγήτρια κα Μαρία Δημάση και τον αναπληρωτή καθηγητή κ. Ελευθέριο Χαρατσίδη. Με το πέρας της διάλεξης της Δώρας Γιανίτση αναπτύχθηκε ενδιαφέρουσα και ουσιαστική συζήτηση και διάλογος, ενώ σηματοδοτήθηκε προοπτική και σχέδια για περαιτέρω εποικοδομητική σύμπραξη με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο. Εισπράξαμε άπλετη θετική ενέργεια από τη διαδικτυακή μας επικοινωνία με Έλληνες και Φιλέλληνες και ανανεώνουμε τη συνάντησή μας για το εγγύς μέλλον.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ !!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ !!!

ΜΑΖΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ, ΣΘΕΝΑΡΟΤΕΡΟΙ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΙ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ !!!

 

Εις το επανιδείν, φίλοι μας !

Ειλικρινώς υμετέρα, με εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς,

Δρ. Δώρα Γιαννίτση,

δ/ντρια Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού – Κ.Ε.Π.

Επικοινωνία

Π. Τσαλδάρη 1, κτίριο Β’

Ελλάδα, Κομοτηνή

  • dummy+30 25310 39378

  • dummy info@ruscentrekomotini.gr

 

Newsletter

Γράψτε το email σας για να σας αποστέλλουμε περισσότερες πληροφορίες

Search