ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ON LINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ «ПОКА ВСЕ ДОМА»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε εχθές 31 Μαρτίου, η online πρακτική ρωσικής γλώσσας «пока все дома», που διοργάνωσε το Κέντρο Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Δ.Π.Θ. σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Μετάφρασης του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας (Λομονόσοφ). Οι σπουδαστές του Κέντρου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαδικτυακά μαθήματα, με σκοπό τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους στη ρωσική γλώσσα. Η διδασκαλία διήρκησε δύο εβδομάδες και αποτέλεσε τον πρώτο κατά σειρά κύκλο των διαδικτυακών μαθημάτων.

83.png

Η δράση αυτή έληξε με ένα διασκεδαστικό κουΐζ το οποίο κλήθηκαν να απαντήσουν οι σπουδαστές και με μια μικρή, αλλά χαρτωμένη τελετή λήξης. Στο κλείσιμο του προγράμματος μίλησαν οι διδάσκοντες της Ανώτατης Σχολής Μετάφρασης, τονίζοντας την χαρά και την ικανοποίηση που έλαβαν από την συνεργασία τους με τους συμμετέχοντες του «пока все дома». Στη συνέχεια, μίλησε ο διευθυντής του Κέντρου Ελευθέριος Χαρατσίδης αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Εκ μέρους του Κέντρου Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά για την συνεισφορά σας. Η συνεργασία μας μετρά πολλά χρόνια και εύχομαι να συνεχιστεί με αυτόν τον εποικοδομητικό τρόπο. Το χαμόγελο που βλέπω στα πρόσωπα των σπουδαστών μας, φανερώνει την ευχαρίστηση που πήραν από τα μαθήματα σας».

151.png
174.png
162.png
165.png

Αξιοσημείωτο, είναι το γεγονός ότι στα πλαίσια της διδασκαλίας, για πρώτη φορά έγινε η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως τα Instagram,Telegram και miro. Σύμφωνα με τους καθηγητές αλλά και τους φοιτητές που παρακολούθησαν τη διδασκαλία, τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά (Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο το υλικό στο instagram αναζητώντας τη σελίδα msu_poka_vse_doma).

Τέλος, οι διδάσκοντες ετοίμασαν μια ιδιαίτερη έκπληξη, προβάλλοντας ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές από τις συναντήσεις τους με τους σπουδαστές.

Να σημειώσουμε ότι, σκοπός του Ρωσικού Κέντρου είναι να κλείσει τον κύκλο αυτό, με ένα Θερινό Σχολείο τον Ιούνιο με τη συμμετοχή φοιτητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι Διοργανωτές: Ελευθέριος Χαρατσίδης, Όλγα Αλεξέεβα, Γιάννης Σαρίδης

Διδάσκοντες του προγράμματος: Λεόνενκοβα Ε. Ντ, Ζιγκμάντοβιτς Ντ.Σ, Μπάσοβα Μ.Β, Μπριζγκάλινα Ε, Πακ Α.Λ, Σεκεζνεβα Α.Ι

Επικοινωνία

Π. Τσαλδάρη 1, κτίριο Β’

Ελλάδα, Κομοτηνή

  • dummy+30 25310 39378

  • dummy info@ruscentrekomotini.gr

 

Newsletter

Γράψτε το email σας για να σας αποστέλλουμε περισσότερες πληροφορίες

Search